Om ServerKomet

En ny start, men med mange år på banen. ServerKomet er din nye host, med 24/7 dansk kundeservice, danske servere og meget mere.

Vores historie

ServerKomet er et nyt brand, som hører under Tideo ApS. ServerKomet tilbyder kvalitets CS:GO, Minecraft samt Garry´s mod Hosting. Via vores søsterhjemmeside hoster vi allerede nogle af danmarks største gaming communities. Vi venter kun på dig!

I vores hosting center i Vojens, har vi opbygget det perfekte anlæg til højtydende servere. Serveren står 24/7 i et specielt center, med løftet gulv for beskyttelse mod oversvømmelse og vand. Skulle strømmen gå, er alle rack skabe udstyret med UPS batterier, samtidig med at vores dieselgeneratore slår ind.

Med 5 år på banen inden for gameserver hosting, er vi godt klædt på til alle slags kunder. Vi har opbygget vores eget hosting center i Danmark, for at give vores kunder den bedste forbindelse.

Hos Serverkomet kommer du på et af danmarks bedste netværke. Vores hosting center bliver fodret med 3 fiber forbindelser (2 fra GlobalConnect, 1 fra TDC). Vi peerer via GC med de største og mest udbredte internetudbyder i verden, og kan derfor altid garantere den hurtigste vej ud fra os mod internettet. Derudover har vi gennem vores mange års erfaring med gameservere opbygget danmarks bedste Anti-DDoS i mod gameservere.

3000+

Kunder siden 2017

3

Server lokationer

+2500

Supportsager løst

+5000

Servere hosted siden 2017

Tidslinje

Næste generation - 2022 - Tideo ApS

Siden 2022, består Tideo ApS´s portfølje af brands: Tideo.dk, PlugHost.dk, OutletServers.dk samt ServerKomet.dk. ServerKomets primære mission er at understøtte alle spil, til overkommelige priser.

Genopståelsen - 2021 - Tideo

Virksomheden Tideo opstår som ny modervirksomhed til VPSFlame, PlugHost samt det nyopstartede Outletservers.dk

Mellemvejen - 2018 - PlugHost

PlugHost blev stiftet under SafeSurf IVS i 2018. Her ville vi for alvor bryde ind på det danske markede med dansk hostede servere.

Starten - 2017 - SafeSurf IVS

VPSFlame opstartes med SafeSurf IVS. Primært sælges der her Minecraft servere samt VPS servere.

Copyright 2023 - ServerKomet.dk | En del af Tideo ApS - CVR: 38351222