Garry's Mod Hosting

Drømmer du om en DarkRP, Trouble in Terrorist Town eller Prop hunt server? Så er du kommet til det rette sted!

Garry's mod hosting

4kr,- per slot /månedligt

  • 1-Kliks Gamemodes
  • SSD
  • Workshop integration
  • DDoS beskyttelse
  • Øjebliklig opsætning
Bestil

Garry's mod

Garry´s mod er spillet hvor du kan lave præcis, hvad du har lyst til. Sandbox spillet blev først udgivet i 2007, og har sidenhen fået et hav af opdateringer. De mest populære gamemodes i Garry´s mod er Trouble in Terrorist Town samt DarkRP. Der er uendelige muligheder i Garry´s mod hvordan du kan spille.

GMod Hosting

Hvorfor en Gmod server hos PlugHost? Med en Gmod hosting fra ServerKomet kan du hurtigt og let komme igang med din drømme server. I Garry´s mod kan du nemlig udover sandbox delen oprette en specifik server med en specifik gamemode. Dette kunne f.eks være DarkRP, hvor målet er at role-playing, at skabe sig et liv i en virtuel verden. Du kan direkte via TideoCP konfigurere din DarkRP server hurtigt og nemt, og ellers kan du altid bruge nogle af vores forudopsatte server pakker.

DarkRP Hosting

DarkRP er et rolle-spils eventyr direkte inde i Garry´s Mod. Du starter ud med at vælge arbejde, som du besktæftiger dig med til dagligdagen. Dette kan spænde alt fra postbud til biltyv. Du har alle muligheder i DarkRP, om du blot vil drive en enkelt gun-shop, eller opbygge et imperium og herske over hele serveren. Hos PlugHost kan du komme igang med DarkRP hosting nemt og lynhurtigt, ved hjælp af vores mange guides samt præ-opsatte server pakker.

Trouble in Terrorist Town

Tag dine venner med på den ultimative tillidstest i Trouble in Terrorist Town, hvor du med en flok mennesker vil blive smidt i en by med en masse uskyldige mennesker, og en morder. Det er jeres job at finde ud af hvem morderen er. Med Trouble in Terrorist Town Hosting hos PlugHost kommer du hurtigt igang med din nye server, blot ved at vælge en af vores præ-opsatter pakker direkte via kontrolpanelet.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, du kan via vores kontrolpanel let og hurtigt installere dit collection.

Ja, direkte via TideoCP kan du nemt og hurtigt komme igang med din gamemode. Blot tryk installer på en af pakkkerne, genstart din server - Også virker det.

Som udgangspunkt hjælper vi ikke med opsætning af din Garry's mod server. Du kan dog altid kontakte vores support, og vi vil prøve at hjælpe dig.

Copyright 2023 - ServerKomet.dk | En del af Tideo ApS - CVR: 38351222